Skip to content

Speelweek

2020

Hallo speelweekvriendjes en vriendinnetjes,

Jullie hebben het vast al gehoord….

De speelweek gaat niet door. Wat vinden we het jammer dat wij dit jaar geen hutje kunnen bouwen met jullie. Gelukkig hebben we goed nieuws! Peco gaat wel wat coronaproof-activiteiten voor jullie organiseren.

zomeractiviteiten 2020

De zomeractiviteiten zullen plaatsvinden in week 34, van maandag 17 t/m woensdag 19 augustus en eventueel op donderdag 20 augustus (afhankelijk van het aantal opgaves). Iedereen die op de basisschool zit mag meedoen.
Let op, er is geen dagvullend programma. De dagen worden opgedeeld in dagdelen om zo kleine groepen kinderen te kunnen ontvangen.

Corona-maatregelen

Tijdens de activiteiten zullen we ons moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM. Wij maken gebruik van een door de overheid goedgekeurd protocol voor dagactiviteiten voor kinderen en jongeren. Conform de richtlijnen in dit protocol maken we keuzes over onder andere het type activiteiten dat we organiseren, de groepsgroottes, het halen en brengen van de kinderen en de hygiënemaatregelen ter plaatse.

Een aantal belangrijke richtlijnen waar wij rekenen mee houden zijn als volgt:

  • De activiteiten zullen zo veel mogelijk buiten plaatsvinden.
  • Deelnemende kinderen hoeven geen 1.5m afstand tot elkaar te houden en kunnen dus samen deelnemen aan sport-, spel- en bewegingsactiviteiten.
  • De begeleiding houdt 1.5m afstand tot elkaar en beperkt het fysiek contact met de kinderen tot wat noodzakelijk is.
  • Alleen kinderen die in de 24 uur voor aanvang van de activiteiten en tijdens de activiteiten geen corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Lees hier het gehele protocol ‘Richtlijn vakantiedagactiviteiten’
Meer informatie over de totstandkoming van het protocol kunt u vinden op www.wijgaanopzomerkamp.nl

Naast bovengenoemd protocol vinden de activiteiten plaats in overleg met de gemeente en houden wij ons aan de Noodverordening COVID-19 van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Vragen en opgave?

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben over de wijze waarop de activiteiten plaats zullen vinden of over het inschrijven van uw zoon/dochter, dan kunt u contact opnemen met

speelweek@sjwpeco.nl

Wij hopen veel van jullie te zien deze zomer!
Tot dan!!

Groetjes van
‘Team de Speelweek’
SJW Peco

Play Video