Skip to content

Speelweek 2021

Peco op Safari

Ieder jaar organiseert SJW Peco de speelweek. Een week vol pret en plezier in Teuge.

Maandag 16 t/m zaterdag 21 augustus 2021

Hallo speelweekvriendjes en vriendinnetjes,

Jullie hebben het vast al gehoord…

Dit jaar is er weer een echte speelweek, we hopen (bijna) zoals van ouds. In ieder geval gaan we weer aan de slag met het bouwen van mooie hutten.

De speelweek 2021!
Dit jaar zal de speelweek plaatsvinden in week 33, van maandag 16 t/m zaterdag 21 augustus. Iedereen die op de basisschool De Zaaier of De Antonius zit mag meedoen. Speciaal dit jaar is dat ook de kinderen die nu in klas 1 op de middelbare school zitten mee mogen doen, omdat zij vorig jaar geen hut hebben kunnen bouwen in hun laatste jaar. Voor de kinderen zal de speelweek zo veel mogelijk lijken op een speelweek zoals voorgaande jaren. We kunnen zelfs al vertellen wat het thema zal worden en dat is: PECO OP SAFARI!

Meld je dus nu aan!

Opgave vooraf is verplicht en kan via het inschrijfformulier op deze pagina. Uiterlijk opgeven voor 1 augustus. Na inschrijving krijg je een bevestiging en hoor je vanzelf hoe laat je op maandag wordt verwacht en wat/wie je allemaal mee mag nemen. Op maandag 16 augustus mag je je melden bij de aanmeldbalie, daar wordt gevraagd om het inschrijfgeld te pinnen (€ 15,- per kind). Ook krijg je daar een programmaboekje mee voor de rest van de week. De hele week krijg je gratis ranja!

Corona-maatregelen
Tijdens de speelweek zullen we ons moeten houden aan de richtlijnen en regels van de overheid en de gemeente die dan gelden. Daarom hoor je nu nog niet precies wat er voor de papa’s en mama’s mogelijk is. In ieder geval weten we zeker dat alleen kinderen die in de 24 uur voor aanvang van de dag geen corona-gerelateerde klachten hebben kunnen deelnemen.

Vragen en opgave
Opgeven voor de speelweek kan op deze pagina via het formulier. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben over de wijze waarop de activiteiten plaats zullen vinden of over het inschrijven van je zoon/dochter, dan kun je contact opnemen met speelweek@sjwpeco.nl

Wij hopen veel van jullie te zien deze zomer! Tot dan!

Groetjes van
‘Team de Speelweek’
SJW Peco

    Play Video